غذا یاب:
میخوام برم   مکان: 
غذا: 
بخورم 
قیمت:از تومان 
تا:

پنه مرغ و قارچ با سس آلفردو

 اولین غذایی که می خواهیم آموزش بدیم پنه مرغ و قارچ با سس آلفردو هست. این غذای ایتالیایی طعم و بوی فوق العاده ای داره و درست کردنش هم سخت نیست و زمان زیادی هم از شما نمی گیره .

 

 

 پنه مرغ و قارچ با سس آلفردو

 

  مواد لازم :


    •   یک بسته پنه ( ماکارونی لوله ای که به شکل اریب بریده شده باشد)
    •   یک عدد سینه ی مرغ بزرگ پخته شده ( حدود 500 گرم )
    •   کره ( در صورت تمایل برای چرب کردن کف ظرف سس )
    •   خامه 400 میلی لیتر
    •   پودر پارمسان بین 60 تا 100 گرم ( پنیر بیشتر سس را سفت تر و مزه ی آن را بیشتر می کند )
    •   قارچ خورد شده 400گرم
    •   سیر رنده شده ( میزان سیر بستگی به تندی سیر و ذائقه شما دارد )
    •   جعفری تازه یک پیمانه
    •   نمک و فلفل سیاه

 

  نحوه درست کردن سس آلفردو :


  ظرفمان را با کره کمی چرب می کنیم. توجه داشته باشید که حرارت اجاق باید ملایم باشد. خامه را به کره اضافه می کنیم و می گذاریم مخلوط برای پنج دقیقه بر روی حرارت ملایم قل بخورد. بعد جعفری، سیر و پنیر را اضافه می کنیم و مرتب و سریع مخلوط را به هم می زنیم . بهتر است پنیر را مرحله مرحله اضافه کنیم تا راحت تر مخلوط شود. سس که یک دست شد آن را از روی شعله برمیداریم.

 


سس آلفردو

 

 

مرغ های پخته شده را خرد یا ریش ریش کنید ( هرچی مرغ خردتر بشه سس بهتر به خوردش میره )، قارچ ها رو هم توی یک ماهیتابه تفت می دهیم ( می تونید موقع تفت دادن کمی سیر هم بهش اضافه کنید ) سپس مرغ و قارچ رو به سس اضافه می کنیم. اگه دوست داشتید طعم سس به خورد مرغ بره می تونید بذارید نیم ساعت توی سس بمونه، در این مدت حتما در ظرف رو بذارید.

برای سرو غذا هم مخلوط سس رو روی پنه هامون که آبکش کردیم می ریزیم و با جعفری تازه تزئین می کنیم.

 

 

پنه آلفردو

 



برای تنوع رنگی در بشقاب می توانید از بروکلی و یا گوجه گیلاسی استفاده کنید